ОБЩИ УСЛОВИЯ

Общи условия за използване на онлайн магазин sijigreen.bg, собственост на „Сижи Грийн“ ЕООД. Фирмата си запазва правото да извършва промени в данните и Общите условия без предварително известие, като същите стават обвързващи за потребителите от момента на тяхното публикуване. Всички стоки, предлагани в електронния сайт, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване.

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

Личните данни, които предоставяте на „Сижи Грийн“ ЕООД ще бъдат използвани единствено и само във връзка в обслужването Ви като клиент – за обработка и доставка на поръчката, осъществяването на връзка с Вас. „Сижи Грийн“ ЕООД Ви гарантира, че личните Ви данни няма да бъдат предоставяни на трети лица или използвани за цели различни от гореспоменатите.

ПОРЪЧКА

Можете да поръчате от „Сижи Грийн“ ЕООД 24ч. в денонощието, включително в събота и неделя и официални празници. Направена поръчка от клиент през празнични и почивни дни се изпълнява в първия работен ден.

Ще бъдете уведомени чрез имейл за получаването и потвърждаването на Вашата поръчка или чрез телефонно обаждане. Наш оператор ще се свърже с Вас само в случай, че има усложнение с поръчката Ви.

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Крайната дължима сума представлява сбор от всички отделни продукти, които сте поръчали, плюс цената за доставка.

МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ

Наложен платеж, чрез пощенски, паричен превод по Еконт при получаване на стоката от куриер.

ОТКАЗ НА ПОРЪЧКА

Според разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП, потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 дни от датата на получаването й. За целта предметът на сделката трябва да бъде в оригинална опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента.